fb-icon-artida twitter-icon-artida flickr youtube-icon 
Kontaktne informacije

LASTNIK LICENCE:
Artida © Greco d.o.o.

t: 041 918 346
e: artida@artida.si
s: www.artida.si

Pomoč uporabnikom

Kontakt:

ArtidaAjda Gregorčič
GRECO d.o.o., Betnavska cesta 120, 2000 MariborSlovenijaEvropska Unija
Gsm: 041 918 346 (outside Slovenia: +386 41 918 346)
E-pošta: artida[at]artida.si
Spletno mestowww.artida.si
 

Dostava

Artida trenutno dostavlja produkte samo znotraj Slovenije in EU.
 

Plačila

Spletno mesto www.artida.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),
z nakazilom na račun upravitelja mimovrste=) – mimovrste d.o.o. (po ponudbi/predračunu) (velja Spletna cena),

Spletno mesto www.artida.si omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob povzetju produkta po pošti,
  • z nakazilom na račun upravitelja Artida – GRECO d.o.o. (po ponudbi/predračunu):


GRECO d.o.o.
Betnavska cesta 120
2000 Maribor
Slovenija
ID za DDV (davčna št.): SI47177292
Matična št: 5627176000
TRR: IBAN SI56 0451 5000 0629 650 (NOVA KBM d.d.)

Cene

Vse cene v spletni trgovini Artida že vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Ob nakupu veljajo cene produktov, ki so aktualne v trenutku oddaje naročila. Naročilo je potrjeno v trenutku, ko kupec potrdi naročilo in prejme elektronsko sporočilo o opravljenem naročilu. Od tega trenutka naprej veljajo tako za ponudnika kot za kupca pravila in pogoji uporabe, ki so navedeni na spletnih straneh www.artida.si. Lahko se zgodi, da je podatek o ceni produkta napačen. V tem primeru se vam iskreno opravičujemo in vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo o nadaljnjih ukrepih.

Čas dostave

Čas dostave vašega produkta od prostorov Artide do vas je od 1-14 dni. Odvisen je od količine in tipa produkta, ki ste ga naročili.

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini spletnega mesta www.artida.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi, običajno še isti dan od izvedenega naročila. Blago bo dostavljeno paketno preko Pošte Slovenije v primerni embalaži. Stroški dostave so odvisni od tipa blaga, količine, teže in velikosti. Za stroške dostave si oglejte cenik paketne pošte pri Pošti Slovenije (povezava na spletno mesto Pošte Slovenije). Stroške dostave prevzame kupec.

Po dogovoru lahko izdelke tudi osebno prevzamete na našem naslovu: GRECO d.o.o., Betnavska cesta 120, 2000 Maribor, Slovenija (zemljevid). V tem primeru ne rabite plačati nobenih stroškov dostave. Veseli bomo, če se boste predhodno najavili preko e-pošte ali telefonske številke 041 918 346, da vemo, kdaj vas lahko pričakujemo. Delovni čas je od pon.-pet. od 8:00 do 17:00 ure.

Vračila

Če niste zadovoljni s svojih nakupom, lahko kupljen produkt vrnete ali zamenjate. Produkt lahko zamenjate za enak produkt, če je ta na voljo. Če enak produkt ni na voljo, ga lahko zamenjate za drug produkt, ki je na voljo. V tem primeru nas kontaktirajte preko e-pošte ali preko telefona. Vračila produktov sprejemamo v roku 8 dni od poslanega računa. Stroški dostave in popusti niso vračljivi. Za produkte na razprodaji (s popustom) ne sprejemamo vračil in nadomestil. Ne prevzemamo odgovornosti za nesreče in nezgode ter higienske probleme ali alergije na materiale, ki se pojavijo na produktih Artida. Naši produkti so izdelani samo iz preverjenih materialov, ki se uporabljajo po vsem svetu. Če ste prejeli naročilo z brezplačnim darilom, morate vrniti produkt skupaj s priloženim darilom v identičnem ohranjenem stanju kot ste ga prejeli, drugače vam bomo morali zaračunati vrednost darila, prav tako pa boste morali plačati stroške dostave in druge stroške, ki nastanejo ob vračilu. Pridržujemo si pravico do tega, da vrnjen produkt ali darilo zavrnemo in dodamo razumno pojasnilo. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zamenjava produktov

Če ste prejeli poškodovan produkt, vam ga lahko zamenjamo, vrnemo denar ali si izberete drug produkt v enaki vrednosti. O zamenjavi produkta nas morate obvestiti v roku 8 dni od prejetega produkta.

Napačen produkt

Če ste prejeli napačen produkt, vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte ali telefonske ševilke v roku treh delovnih dni od prejetja produkta, da vam svetujemo in se dogovorimo o zamenjavi.
1.      Bodite pozorni, da boste shranili račun in dobavnico in nam tudi obrazložili, zakaj vračate produkt na posebnem listu papirja. Vašega vračila ali zamenjave ne bomo sprejeli, če kopija dobavnice ni v prispelem paketu.
2.      Če bomo dobili vrnjen produkt zaradi nepravilnih, neveljavnih ali nepopolnih informacij o vašem naslovu, boste morali plačati dodatnih 10 € stroškov plus stroške dostave. Če se boste odločili, da bi radi prekinili naročilo, vam bomo vrnili denar v višini cene produkta. Zelo nam je žal, vendar stroškov dostave in drugih stroškov ne moremo vrniti. Hvala za vaše razumevanje.

Vzdrževanje majic Artida

Specifikacije majic Artida si lahko preberete tukaj (povezava)
 

Imate vprašanja?

Pošljite nam elektronsko sporočilo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali nas pokličite na telefonsko številko 041 918 346. Naša pomoč uporabnikom je na voljo od ponedeljka do petka od 8:00-17:00 ure.

................................................................................................................

Artida by Artida je zaščitena blagovna znamka.

................................................................................................................