fb-icon-artida twitter-icon-artida flickr youtube-icon 
Kontaktne informacije

LASTNIK LICENCE:
Artida © Greco d.o.o.

t: 041 918 346
e: artida@artida.si
s: www.artida.si

Priložnost za sodelovanje in licenciranje

Liki Artida so zelo raznoliki in jih je zato mogoče prilagoditi in vplesti v vrsto različnih izdelkov in storitev.

Primeri izdelkov Artida:

Artida-style-guide-Casual-01-s Artida-style-guide-Cherrysh-01-s Artida-style-guide-CityGirl-01-s Artida-style-guide-GothicPunk-01-s Artida-style-guide-IcePenguin-01-s
Artida-style-guide-Octopus-01-s Artida-style-guide-Panda-01-s Artida-style-guide-PinkCat-01-s Artida-style-guide-Safari-01-s

Ponujamo vam več načinov sodelovanja:

1. Co-branding

Na Artidi smo vedno veseli novih priložnosti za sodelovanje, zato vam ponujamo možnost oglaševanja vaše blagovne znamke izdelka ali storitve skupaj z znamko Artida
(co-branding).

Najbolj primerna področa sodelovanja glede na značilnosti znamke in likov Artida so: turizem in turistične destinacije, turistične agencije, šport, oblačila za otroke in mlade (T-shirt majice, pisarniške in šolske potrebščine), dobrodelna društva in organizacije, naravne znamenitosti, računalniške igre, miselne igre, pobarvanke in druge otroške igrače, vrtci, šole, otroški centri, zabaviščni centri, centri za varstvo otrok, papirnice, specializirane trgovine, modna obutev iz blaga (‘allstarke’, platneni čevlji in copati), modni dodatki, audio produkcija (pravljice, radijske igre), video produkcija (risanke, animacije, spletni video clip-i, promocije na sejmih, rojstnih dnevih, koncerti, prireditve za otroke, založništvo: ilustracije za knjige, revije, itn.


Artida prihaja iz Slovenije
Artida je znamka, ki je bila ustvarjena v Sloveniji. Zelo bomo veseli sodelovanja na področju promocije Slovenije in slovenskih mest, pokrajin, naravnih znamenitosti, slovenske kulture, ljudi, šeg, ljudskih pesmi in drugih slovenskih proizvodov, saj smo ponosni na Artidin izvor.

Artidaje pozitivna in vzpodbudna
V nasprotju z nekaterimi blagovnimi znamkami za otroke si Artida prizadeva več kot samo zabavati in biti všečna otrokom in mladim, temveč jih želi vzpodbuditi k razmišljanju, ustvarjalnosti, ljubezni in odprtosti do aktivnosti, pustolovščin, drugačnosti, hrane, narave, drugih kultur, ras, krajev na zemlji, v vesolju in domišljiji, različnosti in s tem tudi strpnosti, ljubezni do jezikov, svobode mišljenja in izražanja, urejenosti in pozitivnim čustvom.  

Smo odprti za nove priložnosti
Na Artidi bomo veseli različnih možnosti sodelovanja, če pa vaše želje niso navedene med naštetimi, naj vas ne bo strah nas kontaktirati in se pozanimati o možnostih sodelovanja. 

2. Prodaja izdelkov Artida

Če bi v svoji trgovini želeli prodajati izdelke Artida, se lahko dogovorimo za naročilo izdelkov.
Naročilo izdelkov mora biti izvedeno vsaj 3 tedne od načrtovane prodaje izdelkov, da lahko v tem času pripravimo izdelke in pripadajoče materiale, ki so del prodaje izdelkov Artida.

Trenutno prodajamo izdelke samo znotraj Slovenije preko spletne strani www.artida.si, ob vsakem nakupu pa kupec prejme zraven kupljenega produkta tudi darilo (nalepko, priponko ... ipd.). Vsak izdelek je tudi ustrezno opremljen z informacijami in pripadajočimi karakteristikami o izdelku in načinu uporabe. Želimo, da je nakup izdelka Artida prijetna izkušnja za vsakega kupca, saj kupljen izdelek ni le predmet uporabe, ampak gre ob nakupu za posebno izkušnjo, ob kateri kupca tudi razveselimo. Darila se nenehno spreminjajo in variirajo od nalepk, priponk, slik za okvir, akcij in popustov, ipd.

3. Trženje blagovne znamke Artida

Ker smo Artidovci precej zaposleni, iščemo zunanje sodelavce in agente, ki so v Artidi prepoznali tržni potencial in imajo ideje za razširitev prepoznavnosti blagovne znamke in izdelkov Artida. Veseli bomo sodelovanja na nacionalnem nivoju znotraj Slovenije in mednarodnem nivoju širom sveta.

4. Oblikovanje in razvoj produkta vam nudimo mi

Lastnik licence, podjetje GRECO d.o.o., vam v primeru sodelovanja nudi konceptualne in končne rešitve/produkte s področja grafičnega oblikovanja in ilustriranja za tisk in splet. Produkt našega sodelovanja so lahko naši risani liki in ilustracije, vkomponirani v vaše tiskane ali spletne oglase, računalniške igre, spletne strani in aplikacije, igre za otroke, slike, majice, nalepke, pobarvanke, zvezki, blokci, pisala in druge pisarniške potrebščine. 

V primeru sodelovanja vam bomo posredovali vse informacije, material in kataloge, s katerimi boste lahko predstavili blagovno znamko Artida. Prejeli boste priročnik celostne grafične podobe blagovne znamke Artida in stilski vodnik Artida z aplikacijami na izdelkih (style guide).

Z oblikovanjem za tisk in splet se zaposleni v podjetju GRECO d.o.o. in sodelavci ukvarjamo že več kot 5 let kot utečeni sodelavci s področja grafičnega oblikovanja, ilustriranja, izdelave spletnih strani, poznavanjem socialnih omrežij kot so Facebook, Twitter in drugi, izdelavo 2D in 3D grafik in animacij, računalniških iger, oglaševanja, spletnih iger, aplikacij, itn. Za več informacij obiščite spletno mesto podjetja GRECO d.o.o.: www.greco.si.

5. Na lovu za partnerji

Pri Artidi vedno iščemo nove kontakte na teh področjih:

 

 • proizvodnja in/ali prodaja papirnih materialov, pisarniških potrebščin in šolskih potrebščin
 • proizvodnja tekstila
 • tisk na papir in tekstil, vezenje, ipd.
 • izdelava iger in igrač
 • prodaja promocijskega materiala 
 • podagenti za reprezentacijo znamke Artida znotraj Slovenije in na svetovnem tržišču
 • sodelovanje s trgovinami na drobno za prodajo izdelkov
 • sodelovanje s trgovinami na veliko za prodajo izdelkov
 • sodelovanje s spletnimi trgovinami za prodajo izdelkov

...

Vedno smo tudi na lovu za kadrom s področja programiranja, izdelave spletnih aplikacij in iger. Odprti smo za nove predloge in rešitve.

6. Dekoracija prostorov z liki Artida

Ker so risani liki Artida prikupni in tematsko zelo prilagodljivi, vam ponujamo dekoracijo vaših prostorov s slikami v okvirju ali tiskom na velike formate za popestritev sten v vrtcih, šolah, lokalih, klubih, domovih, igriščih, avlah, igralnicah in v otroških sobah. Za vas bomo oblikovali prikupne slike in ilustracije likov Artida.

7. Revije za otroke

Na Artidi nenehno razvijamo nagradne igre, miselne igre, kvize, pobarvanke in druge interaktivne vsebine, ki so zanimive predvsem za otroške revije. Verjamemo, da lahko z interaktivnimi, inovativnimi in izobraževalnimi vsebinami pritegnemo pozornost otrok in staršev. V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje na področju tiskanih ali spletnih izdaj otroških revij, nas kontaktirajte.

8. Investicije

Obstoječi izdelki in predstavitve likov Artida so le majhen del naše vizije prihodnosti znamke Artida. S finančno pomočjo lahko uresničimo te sanje in ustvarimo izdelke, ki bodo pripomogli k izdelavi kvalitetnih rešitev in širjenju blagovne znamke Artida slovenskega porekla.

Smo kreativni, mladi in se veselimo vaših idej in predlogov .

Če ste zainteresirani za sodelovanje, nas kontaktirajte:

 • na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali
 • na telefonsko številko 041 918 346
  (če ne kličete iz Slovenije, vtipkajte to številko: 00 386 41 918 346)

................................................................................................................

Artida by Artida je zaščitena blagovna znamka.

................................................................................................................