Posted on

Pravila in pogoji

Osnovni podatki o ponudniku

GRECO d.o.o. , Betnavska cesta 120, 2000 Maribor

TRR: SI56 0451 5000 0629 650 (NOVA KBM d.d.)

Davčna številka: SI 47177292

Matična številka: 5627176000

E-mail: artida@artida.si

Telefonska številka: +386 41 918 346

 

Varstvo potrošnikov

Spletna trgovina artida.si deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Cene in ažurnost podatkov

Cene na spletni strani so označene v evrih (EUR) in veljajo v trenutku oddaje naročila do dne objave novega cenika. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine www.artida.si in ne vključujejo dostave.

V artida.si skušamo čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletni strani. Kljub temu pa se lastnosti artiklov, dobavni roki in cene nenehno spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ne uspemo istočasno s spremembo le-teh popraviti podatkov na spletni strani. V takem primeru kupca obvestimo o spremembi ter omogočimo preklic oziroma zamenjavo naročenega izdelka.

artida.si se kot ponudnik ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na spletni strani, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega in slikovnega materiala. Fotografije in dejanski izgledi izdelka se namreč lahko razlikujejo.

Občasno so v spletni trgovini artida.si objavljena gesla, ki prinašajo popuste:

– popusti so lahko izraženi na različne načine (v procentih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli)

– popusti veljajo le ob pravilni uporabi oziroma na način, ki je objavljen na spletni strani

– popusti se nikoli ne seštevajo – vezani so samo na eno naročilo

 

Dostava

Trenutno je prodaja in dostava možna samo znotraj Republike Slovenije.

Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi v tujino (informacije: artida@artida.si).

Izdelke na zalogi pošiljamo VSAK DELOVNI DAN (izjeme: bolniška odsotnost). Dostavo za spletno trgovino artida.si opravlja Pošta Slovenije.

 

Dobavni roki

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno od enega do štiri dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v naslednjih 48-ih urah. V kolikor se vam mudi, vpišite to v opombe (ali artida@artida.si) in poskrbeli bomo, da bodo kupljeni izdelki najkasneje v dveh dneh pri vas. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave različen. Predlagamo, da nas pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi, kontaktirate na artida@artida.si ali pokličete 041 918 346. Z veseljem vam bomo povedali, kakšen bo rok dobave.

 

Načini plačila

V spletni trgovini artida@artida.si omogočamo plačilo na naslednje načine:

1. plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (cena dostave 3,50 EUR)

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa. V primeru plačila z gotovino, ob prevzemu dostavljalcu (Pošta Slovenije) izročite gotovino in dostavljalec bo za vas opravil plačilo. Dostavljalec ne zaračunava provizije za plačilo.

2.  plačilo po predračunu oziroma nakazilo na TRR (cena dostave 3,50 EUR)

V primeru plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo z vsemi ustreznimi podatki za izvedbo nakazila.

Dokler ne prejmete elektronskega sporočila z vsemi podatki o nakupu, kupnine ne nakazujte.

3. osebni prevzem (brezplačna dostava)

V tem primeru cene dostave ni. Za osebni prevzem odkljukajte ustrezna polja pri naročilu oziroma nas kontaktiraje na 041 918 346. Osebni prevzem je možen na sedežu podjetja: Betnavska cesta 120, 2000 Maribor.

 

Naročanje

Naročanje na artida.si poteka preko interneta 24 ur na dan, 365 dni na leto. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so razvrščeni v posamezne prodajne kategorije.

Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini planko.si ali preko e-pošte artida@artida.si.

Po oddaji naročila na spletni strani kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni vsi podatki o nakupu, ki ga je kupec opravil. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna.

Naročila preko e-pošte artida@artida.simorajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika, naslov, kontaktno številko in e-naslov. Prav tako mora naročilo vsebovati točen naziv artikla in ostale potrebne specifikacije izdelka, kot so barva, velikost, količina, itd. Po oddaji naročila, kupec prejme potrditveno e-pošto, da je bilo naročilo sprejeto. V njem so ponovno navedeni vsi izdelki ter količine, ki jih je kupec izbral. V primeru, da želite odstopiti od naročila nas prosim obvestite najkasneje v osmih urah po oddaji naročila po e-pošti artida@artida.si.

 

Zavrnitev naročila

artida.si si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V primeru, da je kupec že nakazal vso kupnino po predračunu, mu le to vključno s stroški dostave nakažemo naslednji dan.

artida.si zagotavlja 100% varen nakup, pravico do odstopa ter vračilo blaga.

V spletni trgovini artida.si vam zagotavljamo 14-dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na naslov Greco d.o.o., Betnavska cesta 120, 2000 Maribor ali po elektronski pošti artida@artida.si

Povratna pošiljka vrnjenega izdelka mora biti oddana v roku nadaljnjih 30 dni od oddanega sporočila na sedež podjetja Greco d.o.o., Betnavska cesta 120, 2000 Maribor. Neposreden strošek vračila blaga predstavlja edini strošek kupca v zvezi z odstopom od pogodbe.

Izdelki, ki so predmet vračila, morajo biti nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo, razen če je blago uničeno oziroma pokvarjeno, ne da bi bil za to kriv kupec. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Po prejemu blaga (v kolikor ustreza napisanemu v zgornjem odstavku) skladno z zakonom (najkasneje v 15 dneh po prejemu vrnjenega izdelka) kupcu vrnemo kupnino. Ob vračilu mora kupec posredovati ponudniku tudi račun, osebne podatke ter TRR kamor želi, da se izvrši plačilo.

 

Informacije o pritožbenem postopku v podjetju

V artida.si si prizadevamo za zadovoljstvo strank ter nenehno izboljševanje poslovanja spletne trgovine. Spoštujemo zakonodajo o varstvu potrošnikov in naša vizija je postati prijazna spletna trgovina. A ker se napake dogajajo se lahko zgodi, da je izvedba z naše strani drugačna od vaših pričakovanj. V kolikor bi želeli oddati pritožbo glede našega poslovanja, lahko to naredite na več načinov. Sporov si res ne želimo in zato se trudimo po naših najboljših močeh, da le-te rešimo izvensodno ter sporazumno.

– Pritožbo lahko pisno podate na sedež podjetja (Greco d.o.o., Betnavska cesta 120, 2000 Maribor ali preko e-pošte: artida@artida.si. Na vaše pritožbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času (najkasneje v roku 30 dni po prejemu le-te). Za vsa pojasnila v zvezi s pritožbenim postopkom nas lahko kontaktirate na 041 918 346. Za vse nerešljive spore je pristojno okrajno sodišče.

 

Varovanje osebnih podatkov

artida.si se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov. Podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljajanja informacij, ponudb in računov) ter ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki ne bodo v nobenem primeru predani tretjim oz. nepooblaščenim osebam. Za varovanje podatkov pa je odgovoren tudi uporabnik sam, s tem ko poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena ter gesla.

Greco d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja na spletni strani artida.si kadarkoli oz. brez predhodnega obvestila.

Posted on

Darila za rojstni dan

Naše majice so izvrstno darilo za rojstni dan. Več kot naročite majic, nižja je cena na majico.

Cena majice po naročilu že od 7€ naprej!

Naročite lahko tudi:

  • izdelava majic za rojstnodnevno zabavo
  • izdelava majic za športni dogodek
  • izdelava majic za dekliščino
  • izdelava majic za fantovščino
  • izdelava majic za abraham oz. 50-letnico
  • izdelava majic za srebrno ali zlato poroko

Naročila in povpraševanje sprejemamo na artida@artida.si ali po telelefonu na 041/918-346 (Ajda).

SONY DSC
Posted on

Tisk na majice

V našem podjetju izdelujemo pisane risane like, ki jih lahko natisnemo na majico. Načrtujete dogodek in potrebujete majice za otroke in ostale udeležence? Potem se obrnite na nas! Izdelali vam bomo motiv po izbiri in ga natisnili na majice. Poskrbimo lahko tudi za dobavo in izbiro majic, da vam ne bodo visele kot vreča krompirja:)

Za ponudbo nas kontaktirajte na artida@artida.si ali po telefonu: 041/918-346 (Ajda).

Posted on

O meni

Sem Ajda Gregorčič, grafična oblikovalka in ilustratorka v našem družinskem podjetju Greco d.o.o. Že od nekdaj sem imela rada risanke, stripe in pobarvanke, zato sem se tudi sama odločila, da ustvarim serijo prikupnih likov, pobarvank in otrokom zanimivih vsebin ter jih predstavim na Artidini spletni strani, pa tudi na majicah in drugih tekstilnih izdelkih. Kot mamica svojo malčico pogosto razveselim s pisano majico z likom Artida, nosim jih tudi sama in ji ob tem pripovedujem zgodbice o zanimivih ljudeh in živalih.

Skozi leta sem razvila že prek 100 različnih likov Artida, ki jih ustvarjam digitalno v podobi prikupnih ikonic. Liki Artida so poenostavljena otroška različica ljudi, živali in poznanih likov. Atraktivni so predvsem za dojenčke, malčke in otroke, pa tudi za nekatere odrasle, ki si radi popestrijo vsakdan z živimi barvami in nasmejanimi obrazi.

Kot otrok sem rada ustvarjala, zato želim tudi drugim otrokom ponuditi to možnost. Na Artidini spletni strani so na voljo brezplačne pobarvanke s sezonsko tematiko, pogosto povezano tudi z Artidino rodno deželo Slovenijo. Najti je mogoče Artido v narodni noši, Artido med nabiranjem jesenskega grozdja, jahanjem lipicanskega konja in obiskom Postojnske jame.

Artidin prosti čas je čas raziskovanja, ustvarjanja in spoznavanja sveta okoli sebe in tudi daleč, daleč stran od Slovenije. Tako se Artida pogosto potopi v pisan podvodni svet ali obišče daljne dežele, kjer spozna svoje sorodnike iz Egipta, Kitajske, Japonske, spozna tudi ljudi drugih ras in kultur in se igra z živalicami kot so pande, tigri, hobotnice ..

Artida je ime, ki je nastalo kot skupek besed ‘art’ (umetnost) in ‘ida’ (angleško prebrano Ajda). Je sad moje domišljije in način, kako malčkom na zanimiv način prikazati ta zanimiv in prekrasno pisan svet.